Üdvözöljük a

„A szakképzés jövője” - szakmai konferenciasorozat

honlapján!

-

„A szakképzés jövője” - szakmai konferenciasorozat

Szerző: Név admin24@uzletahalon.hu | 2020. szeptember 2.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az Innovációs és Technológia Minisztériummal együttműködve szakmai konferenciasorozatot szervez „A szakképzés jövője” címmel.

A konferenciák Budapesten és hét regionális helyszínen (Eger, Debrecen, Kaposvár, Miskolc, Szeged, Székesfehérvár, Szombathely) kerülnek megrendezésre.

Szombathelyen 2020. szeptember 23-án (szerda) 10:00-15:30 között.

 

 

Az előadások után pódiumbeszélgetésre kerül sor az MKIK, az ITM és az előadók részvételével, amelyhez kérjük, hogy felmerülő kérdéseiket 2020. szeptember 8-ig előzetesen küldjék meg részünkre.

 

A szakmai konferencia kapcsolattartói:

 

Kovács Judit kovacs.judit@mkik.hu 36 20 573-4058

 

Szabó Melinda szabo.melinda@mkik.hu 36 20 266-7049

 

 

 

Mivel az ágazati készségtanácsok jelentős szerepet vállaltak a szakképzési rendszer átalakításában, ezért igény van arra, hogy a konferenciasorozaton interaktív kapcsolat alakulhasson ki a cégek képviselői és az ÁKT tagok között, ezáltal is biztosítva számukra a hatékony eszmecserét.

 

Rendkívül fontos, hogy az ágazati készségtanácsok minél szélesebb körben képviseljék a saját ágazatukban működő cégeket, így az is, hogy a konferenciasorozat során is nagyobb nyilvánosságot biztosítsanak az ÁKT-k munkájának.

 

A konferenciára való regisztrációját 2020. szeptember 10-ig az alábbi linkre kattintva teheti meg (több időpontra és helyszínre is lehetőség van regisztrálni – Budapest és saját régió).

 

Regisztrációs felület

 

 

 

Szakképzéssel kapcsolatos jogszabályok