Üdvözöljük a

Bankkártya terminál állami támogatással

honlapján!

-

Bankkártya terminál állami támogatással

Szerző: Név admin24@uzletahalon.hu | 2020. december 3.

A 2020. évi LXXVI. törvény 38. § alapján 2021. január 1-től minden online pénztárgépet használó kereskedőnek, vállalkozónak kötelező lesz elektronikus fizetési lehetőséget biztosítani vásárlóinak.

A POS terminál üzembe helyezésére január 1-ig van idő, utána pedig már komoly bírságot kockáztatnak azok, akik nem tesznek eleget törvényi kötelezettségüknek!

Sajnos még sokan nem értesültek erről a törvényi kötelezettségről.

A kötelező POS terminál beszerzés a kamara tagságának jelentős részét érinti.

Ne hagyják az utolsó pillanatra a terminál beszerzést, súlyos bírságot kockáztatva ezzel.

 

Néhány szó a Fizetési Pontról

A Fizetési Pont 2012-ben lépett piacra 100%-ban magyar tulajdonú és egyben bankfüggetlen POS terminál szolgáltatóként. Azóta sikerünk töretlen, immáron több mint 26.000 elégedett ügyféllel rendelkezünk, több mint 2.000 hazai településen. 3 év alatt váltunk Magyarország 3. legnagyobb POS terminált üzemeltető szolgáltatójává.

 

A Fizetési Pont specialitása oda POS terminált szállítani, ahol eddig még nem volt.

A Fizetési Pont kedvezményekkel igyekszik támogatni a törvényi kötelezettség előtt álló kereskedőket, és szolgáltatókat, hogy minél egyszerűbbé tegyük számukra az átállást.

 

Bankkártyaterminál 80. 000 forintos állami támogatással:

 

Csak náluk érhető el a 80.000 forintos, vissza nem térítendő állami támogatás!

 

A Nemzetgazdasági Minisztérium a POS-terminálok számának növekedését elősegítendő, 2016-ban és 2017-ben pályázatot hirdetett: a 80.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyújt azoknak a kisvállalkozóknak, akik vállalkozásukat bankkártya-elfogadással szeretnék korszerűsíteni.

 

A pályázatot összesen 60.000 db POS terminál elhelyezésére írták ki, és a teljes keretből a Magyar Államkincstár  a Fizetési Pont-tal szerződött le 40.000 db POS terminál telepítésére, és ma már kizárólag rajtuk keresztül igényelhető a bankkártyaterminálok után járó 80.000 forintos vissza nem térítendő állami támogatás.

További információ: www.fizetesipont.hu

Szakképzéssel kapcsolatos jogszabályok