Üdvözöljük a

Évzáró Kamarai Rendezvény

honlapján!

-

Évzáró Kamarai Rendezvény

Szerző: Név admin24@uzletahalon.hu | 2016. december 15.

Kamaránk december 13-án tartotta évzáró fogadását, ahol hét ifjú mestert köszöntöttünk és átadásra kerültek kamarai elismerések is.

 

 

A rendezvényen köszöntőt mondott Tóth Éva, Sopron Megyei Jogú Város Gazdasági bizottságának elnöke, Firtl Mátyás országgyűlési képviselő nevében. Beszédjében kiemelte, a szakmák szeretetének fontosságát és az elhivatottságot, hiszen ezek adják annak az alapját annak, hogy az ember a tudását gyarapítsa, valamint törekedjen a jóra, amivel a közösséget is szolgálja. Tóth Éva elsőként gratulált az új mestereknek és további szakmai sikereket kívánt nekik.

 

Ezt követően Horváth Vilmos, Kamaránk elnöke köszöntötte a meghívott vendégeket és köszönetét fejezte ki mindenkinek aki támogatta és segítette a kamara működését. Kiemelte, hogy az idei évben a kamarai választásokat a folytonosság és a megújulás jellemezte. Elmondta, hogy a Kamara küldöttei, választott tisztségviselőinek a munkája igazi érték, hiszen minden díjazás nélkül csupán a kamarai ügyet szem előtt tartva szolgálják a helyi gazdasági közösséget. A mestervizsgával kapcsolatban elmondta, A szakmai utánpótlás nevelése szempontjából is nagy jelentőséggel bír a Mester címet viselő szakember, hiszen korszerű szakmai tudással, pedagógiai ismeretek birtokában magasabb színvonalon tudja átadni ismereteit az un. duális képzésben résztvevő szakmunkástanulóknak.

Az ünnepélyes mestervizsga eskütétele után került sor a mesteroklevelek átadására. A következő személyek kaptak mesterlevelet Horváth Vilmos elnök úrtól és Gréczi József alelnöktől:



Balics Katalin Rozália

Braun Edit

Horváth Judit

Horváth-Kiss Katalin

Steiner Eszter

Szigethyné Frank Izabella

Pelyhe Anita

 

Ezt követően Horváth Vilmos elnök úr, Tóth Kálmán és Nagy Zsolt alelnök úr kamarai emlékérmet adott át:

 

Bakonyi Gábornak, Bencsik Győzőnek, Dr. Tárnok Péternek, Marton Ferencnek és Perkovátz Tamásnak.

 

A Győr Moson Sopron Megyei és a Sopron Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamarák közötti példaértékű együttműködése érdekében kifejtett munkája elismeréseként, nyugdíjba vonulása alkalmából pedig Dinnyés Előd Soproni éremsort vehetett át.