Üdvözöljük a

IFKA minősített full service marketing ügynökség Sopronban

honlapján!

-

IFKA minősített full service marketing ügynökség Sopronban

2021. február 3.

Ahogy Önök számára is ismert, több pályázati konstrukció (Magyar Multi Program, GINOP, VEKOP) keretében vissza nem térítendő fejlesztési forrást vehetnek igénybe a kedvezményezettek olyan szakértői szolgáltatóktól, amelyek az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. által lefolytatott minősítési eljárás keretében megszerzett minősítő tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Kamaránk önkéntes tagja, az z EFFIX-Marketing Kft.  immár második éve rendelkezik az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. által lefolytatott minősítési eljárás keretében megszerzett minősítő tanúsítvánnyal.

 

Márka és arculatépítés fejlesztési csoporton belül Marketingtanácsadás és márkaépítésilletve Arculati és grafikai tervezés kategóriákban tudják partnereiket segíteni stratégiai céljaik elérésében.


Az EFFIX-Marketing Kft. a fenti kategórián belül is a fókuszáltan marketinggel foglalkozó, teljes körű szolgáltatást nyújtó vállalkozások körének tagja, azon belül is a legmagasabb pontszámmal rendelkező ügynökség.

  • Szakmai tapasztalatuk több tízéves múltra tekint vissza.
  • Partnereiknek integrált marketing szolgáltatási kínálatot alakítottak ki, amely a kutatás, marketing- és márkastratégia, online-offline kommunikáció kreatív tervezés és kivitelezés legfőbb területeit teljesen lefedi.
  • Az InnoDental Fogászati-és Egészségturisztikai Klaszter és a Pannon Fa- és Bútoripari Akkreditált Innovációs Klaszter menedzsmentszervezeteként segítik a klasztertagokkal való együttműködések kialakítását, amely meghatározott pályázati felhívások esetében többletpontot jelent a minősítési kritériumok értékelésekor.

A mellékelt bemutatkozó anyaggal és referencia-katalógussal szeretnénk segítséget nyújtani a pályázati dokumentáció elkészítésében.

  • Az IFKA-kötöttséggel pályázható felhívások eljárásrendjében szerzett tapasztalatuknak köszönhetően az ajánlatadástól a pályázati folyamat lezárultáig aktívan és hatékonyan részt vesznek a dokumentációk összeállításában, megkönnyítve ezzel az eljárás alatti pályázatírói feladatokat.
  • Az olyan, különleges specifikációt mérsékelten igénylő feladatoknál, mint a grafikai tervezés eredménytermékei, feltűntettük a referencia időkereteket, amely megkönnyíti a költségek tervezését a pályázati szakasz alatt.
  • A végső ajánlatot minden esetben ügyfeleikkel és a pályázatíró kollégákkal személyesen egyeztetve, az elvárásoknak megfelelően alakítják ki olyan formában és tartalommal, amely a felhívás minden elemének megfelel.

 A reménybeli közös munkában bízva kérjük keressenek meg minket az alábbi elérhetőségeken:

Csatolt állományok: