Üdvözöljük a

ITT@MOST Nemzetközi Online Üzletember Találkozó

honlapján!

-

ITT@MOST Nemzetközi Online Üzletember Találkozó

2020. szeptember 3.

Az Enterprise Europe Network iroda örömmel ad hírt új virtuális partnerkereső rendezvényéről. Az ITT@MOST Nemzetközi Online Üzletember Találkozócélja, hogy a magyarországi gazdasági szereplőket (vállalkozásokat, klasztereket, egyetemeket, stb.) Európában működő más magyar üzleti szereplőkkel kapcsolja össze. Így segít alternatív megoldásokat találni az ellátási láncok (újra)szervezésére, megbízható partnerek felkutatására, az üzleti háló megerősítésére.

 

 

Az ITT&MOST online platform 2020. augusztus 10. és december 31. között elérhető üzletember-találkozók lebonyolítására.

A B2B felület munkanyelve a magyar és az angol – illetve bármilyen a résztvevők által választott  nyelv.

 

Ugyanezen a platformon heti rendszerességgel csütörtöki napokon 14.00-16.00 között webináriumok formájában szervezett tájékoztató fórumokat szervezünk, hogy információkkal és tanácsadással támogassuk a rendszerben már regisztrált tárgyalópartnerek és  érdeklődő vállalkozások jövőbeni üzleti együttműködését.

 

Az ITT&MOST online felületen élőben, moderátor segítségével zajló fórumokon egy adott szakterület vagy célország szakértői tartanak szakmai előadásokat, majd válaszolnak a résztvevők párbeszédpanelben (chat) feltett kérdéseire. Az ITT&MOST rendszerében regisztrált előadókkal személyes tárgyalás is foglalható.

 

Regisztráció: https://ittesmost.b2match.io/

 

További részletek: https://gymsmkik.hu/itt-most-nemzetkozi-online-uzletember-talalkozo-magyar-nyelven-3

Szakképzéssel kapcsolatos jogszabályok