Üdvözöljük a

Kérdőív

honlapján!

-

Kérdőív

2018. május 30.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Engedje meg, hogy a Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata által alapított Soproni Foglalkoztatási Paktumiroda munkatársaként felkérjem Önt munkaerőpiaci, illetve helyi gazdaságfejlesztést támogató, online kérdőíves felmérésünkben való részvételre.

 
 
Jelen felmérés a soproni járásban található vállalkozások konkrét munkaerőpiaci igényeinek, fejlesztési elképzeléseinek, valamint lehetséges együttműködési szándékainak feltérképezését szolgálja a Soproni Foglalkoztatási Paktum keretein belül. A Soproni Foglalkoztatási Paktum célja a járási foglalkoztatottság és versenyképesség növelése, a térségi munkaerőpiac menedzsmentjének kialakítása a kereslet és kínálat folyamatos összehangolása mellett. Ezen célok eléréséhez elengedhetetlen a járás munkaerőpiaci igényeire reflektáló intézkedések bevezetése, melyek eredményessége a szükségletek minél pontosabb felmérését igényli. A kérdőív emellett a vállalatok fejlesztési terveit is monitorozza, melyek megismerése nagymértékben hozzájárul a helyi gazdaságfejlesztést szolgáló beavatkozások megfelelő, keresletvezérelt előkészítéséhez.
 
Ezúton kérjük, hogy szakítson időt a felmérésben való részvételre, mert az Ön tapasztalataira és véleményére is szükségünk van ahhoz, hogy pontos képet kaphassunk a járás jelenlegi munkaerőpiaci igényeiről és a vállalati szféra fejlesztési elképzeléseiről.
 
A kitöltést a következő linkre kattintva tudja elkezdeniSoproni munkaerőpiaci igények monitorozása 2018
 
A kérdőív kitöltése önkéntes, válaszait csak összesítve, nem azonosítóható módon publikáljuk. Kitöltési határidő: 2018. június 7.
 
Közreműködését előre is köszönjük!
 
Tisztelettel:
 
Keszei Balázs
Partnerségi koordinátor
Soproni Foglalkoztatási Paktumiroda