Üdvözöljük a

Könyvajánló

honlapján!

-

Könyvajánló

Szerző: Név admin24@uzletahalon.hu | 2021. november 25.

Villásreggelitől a gálavacsoráig – A rendezvényszervezés elmélete és gyakorlata

 

 Megjelent Mészáros Tibor és Voleszák Zoltán Soproni Schnitta díjas éttermi mesterek „Villásreggelitől  a gálavacsoráig” című szakkönyvének második átdolgozott kiadása. Az első kiadást a rendez­vénypiac szereplői, az oktatási intézmények kedvezően fogadták, hiánypótló szakkönyvként, alapműként  értékelték. A második kiadást a jelen gyakorlata, trendjei szerint aktualizálták . A könyvben 18 rendezvénytípus kerül bemutatásra,  ismertetve a lebonyolítási formák  szervezésének folyamatát, választékát, egyedi sajátosságait.  A kiadványt számos mintaajánlat színesíti. Az anyagyűjtés során a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, a Magyar Bor Akadémia, valamint elismert vendéglátóipari vállalkozások és szakemberek támogat­ták munkájukat. A könyv lektora Kovács László gasztronómus, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke volt.

 

A szakkönyvről további információ a www.voleszak.hu honlapon található.