Könyvajánló
Villásreggelitől a gálavacsoráig – A rendezvényszervezés elmélete és gyakorlata
Megjelent Mészáros Tibor és Voleszák Zoltán Soproni Schnitta díjas éttermi mesterek „Villásreggelitől a gálavacsoráig” című szakkönyvének második átdolgozott kiadása. Az első kiadást a rendezvénypiac szereplői, az oktatási intézmények kedvezően fogadták, hiánypótló szakkönyvként, alapműként értékelték. A második kiadást a jelen gyakorlata, trendjei szerint aktualizálták . A könyvben 18 rendezvénytípus kerül bemutatásra, ismertetve a lebonyolítási formák szervezésének folyamatát, választékát, egyedi sajátosságait. A kiadványt számos mintaajánlat színesíti. Az anyagyűjtés során a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, a Magyar Bor Akadémia, valamint elismert vendéglátóipari vállalkozások és szakemberek támogatták munkájukat. A könyv lektora Kovács László gasztronómus, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke volt.
A szakkönyvről további információ a www.voleszak.hu honlapon található.