Üdvözöljük a

Kötelező felelősségbiztosítás villany és vízvezeték kivitelezőknek

honlapján!

-

Kötelező felelősségbiztosítás villany és vízvezeték kivitelezőknek

2017. szeptember 8.

2017. szeptember 1-jétől egy új kormányrendelet értelmében legalább egymillió forint értékű biztosítással kell rendelkezniük az energia-hálózatra csatlakozást végző villanyszerelőknek, valamint a víziközmű-bekötést vállaló vízvezeték szerelőknek.

Amennyiben Ön vagy vállalkozása a fenti tevékenységek valamelyikét végzi, és még nem rendelkezik az új jogszabályi előírásoknak megfelelő biztosítási védelemmel, válassza a Groupama Biztosító villany és vízvezeték kivitelezők számára kidolgozott Kötelező felelősségbiztosítását!


Az új jogszabályi előírásoknak teljes mértékben megfelelő, kedvező feltételekkel elérhető felelősségbiztosítás alapján a Groupama Biztosító a biztosítási feltételeknek és kötvénynek megfelelően megtéríti többek között az esetleges személyi sérüléses és dologi károkat, illetve a feltételeknek megfelelően a sérelemdíjat. A biztosítás a kormányrendeletben előírt 1 millió forintos, vagy annál magasabb, 3 illetve 5 millió forintos kártérítési limittel is megköthető.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy további információra lenne szüksége a villany és vízvezeték kivitelezőknek kínált Kötelező felelősségbiztosításról, a Groupama Biztosító munkatársai készséggel állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:


Németh László, üzleti munkatárs
Tel.: +36 30 867 8271


Iszló Pál, üzleti vezető
Tel.: +36 30 667 3714
Email: pal.iszlo@groupama.hu

Csatolt állományok:

Szakképzéssel kapcsolatos jogszabályok