Üdvözöljük a

Meghívó - Határon átnyúló kapcsolatok erősítése

honlapján!

-

Meghívó - Határon átnyúló kapcsolatok erősítése

Szerző: Név admin24@uzletahalon.hu | 2018. március 19.

Regio Sourcing Sopron 2018” Oszták-Magyar üzleti kapcsolatépítő vásár"

 

Új kezdeményezésként Sopron Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara kétnapos üzleti kapcsolatépítő vásárt rendez 2018. március 21-22-én 10:00 - 17:00 helyszín Liszt Ferenc Kulturális és Konferenciaközpont.

 

Új kezdeményezésként Sopron Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara kétnapos üzleti kapcsolatépítő vásárt rendez 2018. március 21-22-én.

 

A „Regio Sourcing Sopron 2018” vásár fő súlypontjai a KKV-k helyzetbe hozása, az érintett vállalkozások üzleti kapcsolatainak segítése, az innovációk, termékek és szolgáltatások bemutatása, kínálati szövetségek kialakítása.

A rendezvényen egyedülálló lehetőség nyílik mind a hasonló területen, mind a kifejezetten más területeken működő magyar, illetve osztrák vállalkozásokkal történő tapasztalatcserére, kapcsolatépítésre.

 

Nagy érdeklődésre számíthatnak a szakmai előadások is, mind a vállalkozások, mind magánszemélyek részéről.

 

A nyolcvan kiállító az osztrák-magyar határtérség gazdaságának rendkívül széles vertikumát fedi le. Gyártók vagy éppen szolgáltatók, cégmérettől függetlenül, remek alkalmat látnak a bemutatkozásra ezen az ingyenes lehetőségen. A vállalkozások mellett szakmai szervezetek, szövetségek is szerepelnek a résztvevők között, akik az együttműködési formákról, tapasztalatokról és jó gyakorlatokról adnak bővebb felvilágosítást. Ugyanígy a határ két oldalán működő tanácsadó, szolgáltató cégek is jelen lesznek, akik akár osztrák vállalkozások magyarországi, vagy magyar vállalkozások ausztriai piacra lépésében, erősítésében tudnak közreműködni.

 

A „Regio Sourcing Sopron 2018” vásár március 21-22-én 10:00-17:00 között tart nyitva.

Március 21-én a tízórás kapunyitást követően, 11:00-kor hivatalos megnyitóval veszi kezdetét a vásár, mely ingyenesen látogatható.

 

A megnyitón köszöntőt mond Horváth Vilmos a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke, Barcza Attila önkormányzati képviselő és Herbert Spitzer Hartberg -i Kamara elnöke.

 

A csatolt fájlokban a kiállítók és az előadások listáját találják!

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Csatolt állományok: