Üdvözöljük a

Pályázat Mestervizsga Elnökök Országos Névjegyzékébe történő felvételre

honlapján!

-

Pályázat Mestervizsga Elnökök Országos Névjegyzékébe történő felvételre

2019. február 5.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az MKIK Mesterképzési és Mestervizsga Szabályzata  6. § (3) bekezdése értelmében 2019. február 5-i egységes megjelentetési dátummal, a kiírásban felsorolt szakmákban (melléklet) pályázatot hirdet a Mestervizsga Elnökök Országos Névjegyzékébe történő felvételre.

Pályázhat továbbá az a jelölt is, akinek a 2018. évben kiírt mestervizsga-bizottsági elnöki pályázatra benyújtott pályázata a megjelölt szakmai végzettsége vagy tevőleges legalább 10 éves gyakorlati ideje hiánya miatt nem felelt meg a kiírásban foglaltaknak, de időközben teljesítette az erre vonatkozó feltételeket.

 

A pályázatokat a központilag kiadott pályázati adatlap kitöltése után, a 2. pontban felsorolt mellékletek és a pályázatban külön feltüntetett nyilatkozatok hiánytalan csatolását követően az MKIK MMSZ 6. § (5) bekezdésében foglaltak alapján az MKIK-hoz legkésőbb 2019. február 21. 16:00 óráig lehet a felterjesztő területi kamaráknak benyújtani személyesen vagy postai úton. A megjelölt beadási határidő a hiánytalan pályázati anyag MKIK-ba történő beérkezésének dátumát jelenti.

 

A Szabályzat értelmében a jelenlegi megbízások 4 évre szólnak (2018-2022-ig).