Üdvözöljük a

SZKTV, OSZTV - ismét csúszik a tanulmányi versenyek időpontja, változik a verseny menetrendje

honlapján!

-

SZKTV, OSZTV - ismét csúszik a tanulmányi versenyek időpontja, változik a verseny menetrendje

2021. február 2.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara döntése értelmében 2021. március 1-jén, a korábban megadott sorrendben indulnak a szakmai versenyek területi írásbeli előválogatói. A márciusi időpontban a verseny abban az esetben is megszervezésre kerül, ha a jelenlegi korlátozások maradnak.

A pontos időpontokat és helyszíneket, ha ismertek lesznek, honlapunkon is közzé tesszük. A koronavírus-járvány miatt kihirdetett, hatályos egészségügyi és járványügyi szabályok, valamint a hatáskörrel rendelkező intézmények (pl. Nemzeti Népegészségügyi Központ) által meghatározott intézkedések (pl. távolságtartás, maszk használata, gyakori szellőztetés, kéz fertőtlenítő biztosítása stb.) betartásával kell majd az írásbeliket lebonyolítani.

  Az írásbelik csúszása miatt, a válogatók elmaradnak, a döntő az eredeti időpontban és helyszínen kerül megszervezésre, kivéve azokat a szakképesítéseket, amelyeknél a Hungexpo területén nem biztosítható a teljes szakmai vizsga alóli mentesség, ezeket a szakképesítéseket várhatóan külső helyszíneken bonyolítják. Ezek listájáról szintén hamarosan tájékoztatást küld a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve honlapján is megjelenteti.