Üdvözöljük a

XVIII. EUROREGIONÁLIS KENYÉRFESZTIVÁL ÉS KÉZMŰVES TALÁLKOZÓ

honlapján!

-

XVIII. EUROREGIONÁLIS KENYÉRFESZTIVÁL ÉS KÉZMŰVES TALÁLKOZÓ

2020. augusztus 12.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata 2020. évben XVIII. alkalommal rendezi meg az EUROREGIONÁLIS KENYÉRFESZTIVÁL ÉS KÉZMŰVES TALÁLKOZÓT, mely számos pékségnek és cukrászipari vállalkozásnak kínál térítésmentes bemutatkozási lehetőséget.

A rendezvény ezúttal a kamara és a Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium közös szervezésben, valamint a Pedró Pékség szakmai támogatásával rendhagyó módon ONLINE kerül megrendezésre.

A közösségi oldalakon lehetőséget biztosítunk a megyei, a környező megyék településein működő, illetve határon túli PÉK – ÉS CUKRÁSZIPARI VÁLLALKOZÁSOK bemutatkozására. Célunk, hogy megismertessük a minőségi alapanyagokból készült termékeket, egyedi fejlesztéseket és új technológiákat, melyek az egészséges élelmiszerek fogyasztását szolgálják.


A kamara Kézműipari Tagozata tisztelettel felkéri Önt és vállalkozását, vegyen részt az ONLINE Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozón!


Az online fesztivál keretében bemutatkozó videókat, érdekességeket, recepteket osztunk meg a pékségekről, ezzel is ösztönözve a vásárlókat az üzletek felkeresésére.


A Veres Péter iskolában végzett pékek jelentkezésére kiemelten számítunk!

 

Tervezzük a csatlakozó pékek/ pékségek által összeállított receptúra alapján egy közös kenyér sütését, melyet minden résztvevő üzletben meg lehet majd vásárolni. Ez lenne a fesztivál kenyere.

 

A pékek, pékségek számára online szakmai konferenciát tervezünk, melynek célja a szakmai tapasztalatcsere. A konferencia témájával kapcsolatban várjuk ötleteiket, visszajelzéseiket.

 

A fesztivál időpontja: 2020. szeptember 6 – szeptember 18.


Jelentkezés módja: Kérjük, részvételi szándékát jelezze a kezmuipar@gymskik.hu e-mail címen.


Legyen az Ön vállalkozása is részese a fesztiválnak, mely vállalkozásának és termékkínálatának is térítésmentes megjelenési lehetőséget biztosít a kamara és a kenyérfesztivál felületein!