Üdvözöljük a

XXVIII. Kamarai Küldöttgyűlés

honlapján!

-

XXVIII. Kamarai Küldöttgyűlés

Szerző: Kováts Árpád| | 2013. május 27.

XXVIII. küldöttgyűlését tartotta meg a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara 2013. május 23-án...

 

XXVIII. küldöttgyűlését tartotta meg a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara 2013. május 23-án, ahol a küldöttek elfogadták a 2012-es évről szóló szakmai és pénzügyi beszámolókat, megismerték az idei évi munkatervet és költségvetési irányszámokat. Ezen kívül megválasztásra kerültek a Választási és Jelölőbizottság tagjai is. A küldöttgyűlés ünnepi részében pedig átadásra kerültek a „Szakképzésért Díjjak”, valamint a Szakma Sztár fesztiválon kiemelkedően jól teljesítő diákokat is köszöntötték.

 

A kamara elmúlt évi tevékenységéről, szakmai munkájáról Horváth Vilmos elnök számolt be, őt követte az ellenőrző bizottság és az etikai bizottság képviselője.

 

A kamara tavalyi évi gazdálkodásáról Kováts Árpád titkár tájékoztatta a jelenlévőket, majd Váradi Enikő könyvvizsgáló asszony terjesztette fel elfogadásra a kamara mérlegét.

 

Az idei évi szakmai és pénzügyi tervek bemutatása után megválasztásra kerültek a Választási és Jelölőbizottság tagjai, (Dubekné Varga Mária, Csizmár Péter, Hajnal Sándor) akiknek a mandátuma 4 évre szól majd.

 

A küldöttgyűlés ünnepi részében a kamarai elismerésben és pénzjutalomban részesültek a Szakma Sztár Fesztiválon győztes, illetve résztvevő handleres diákok, akik közül:

 

Réti Fogarasi Orsolya első helyezést ért el a fodrászok között, ahol Fekete Adrienn végzett az ötödik helyen. Korláth Zoltán első lett a bútoripari technikusok versenyében, megelőzve a szintén handleres Pölcz Andrást (második) és Szalai Norbertet (negyedik). A festők között Hoschek Gergő második lett, a burkolók közül Vaszari Krisztián a második legjobbnak bizonyult, Hoschek Dániel pedig a képzeletbeli dobogó harmadik lépcsőjére állhatott.

 

A 2011-ben a soproni kamara által alapított „Szakképzésért Díj”-at az idei évben a Szakma Sztár Fesztiválon kimagaslóan jó eredményt elért handleres diákok felkészítői vehették át: Kollár Mónika fodrász, Farkas Tibor burkoló, Nagy Jenő festő szakoktatók, valamint Hauch Tamás, a bútoripari technikusok felkészítő tanára és Kuntár Csaba, a Handler Nándor Szakképző Iskola szakmai igazgatóhelyettese