Üdvözöljük a

Felhívás vizsgabizottsági elnöki pályázatra

honlapján!

-
 

Felhívás vizsgabizottsági elnöki pályázatra

Szerző: Dr. Darázs Andor| | 2007. szeptember 3.

Felhívás!

 

 

A 31/2004. (XI. 13.) OM rendelet alapján lehetőség van az Országos szakmai vizsgaelnöki névjegyzékbe történő bekerüléshez pályázat benyújtására.

 

A szakképzést folytató intézményekben szakmai vizsgaelnöki teendők ellátásával az a személy bízható meg, aki szerepel a fenti névjegyzékben.

A szakmai névjegyzékbe való felvétellel kapcsolatos pályázatnak tartalmaznia kell:

a) a szakmai névjegyzékbe való felvétel iránti kérelmet, annak megjelölését, hogy melyik szakmai névjegyzékbe, mely szakmacsoportra, illetve szakképesítésre kérik a felvételt;

b) a részletes szakmai önéletrajzot;

 

A szakmai névjegyzékbe való felvétellel kapcsolatos pályázathoz csatolni kell:

a) az erkölcsi bizonyítványt;

b) a szakirányú pedagógus végzettséget, vagy felsőfokú szakirányú végzettséget, vagy felsőfokú iskolai végzettséget és szakirányú szakképzettséget tanúsító oklevél hiteles másolatát és a tíz év szakmai gyakorlati idő meglétét tanúsító igazolást;

c) a jelentkező szakmai tevékenységét értékelő - legalább két - szakmai ajánlást;

d) a bírálati díjról szóló befizetési csekk másolatát, kivéve, ha a kérelem előterjesztése vagy a bírálati díj befizetése elektronikus úton történik.

(A számlaszám a 31/2004 OM rendelet végén található a Foglalkoztatási és Munkaügyi Minisztérium megnevezés mellett: Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium 10032000-00285568-00000000 számú előirányzat-felhasználási keretszámla.)

 

Az Országos szakmai vizsgaelnöki névjegyzék esetén több szakképesítésre egy pályázatot kell benyújtani.

 

Aki a vizsgaelnöki pályázatát be akarja nyújtani 2007. szeptember 30.-ig a 31/2004. (XI. 13.) OM rendelet szerint, annak a következő címre kell a pályázati anyagát megküldeni. (Természetesen ezt követően is bármikor benyújtható a pályázat a fentieknek megfelelő tartalommal.)

 

Szociális és Munkaügyi Minisztérium

Felnőttképzési és Szakképzési Főosztály

Mátyus Mihály

Főosztályvezető

Budapest

Alkotmány u. 3.

1054

 

Bővebb információ: Mechle Károly szakképzési vezető (tel.: 99/523-581)