Üdvözöljük a

A mesterséges intelligencia térhódítása a gazdaságban - meghívó

honlapján!

-

A mesterséges intelligencia térhódítása a gazdaságban - meghívó

2023. augusztus 22.

A mesterséges intelligencia (MI), ami néhány hónapja még csak a tudományos fantasztikus filmek és könyvek témájaként élt a populáris kulturában, mára a közbeszéd részévé vált.  Ami talán a jövő új reménye egyben az egyik legnagyobb veszélye is? Tagadhatatlan, hogy a gazdasági szereplők mind nagyobb hányadát foglalkoztatja az un. intelligens gazdaság, ám az MI bevezetéséhez számos tényezőt kell figyelmbe venni.

A fenti témákról és még sok minden másról hallhatunk előadásokat a mesterséges intelligencia két neves hazai szakértőjétől a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara székházában (Sopron, Deák tér 14.) 

 

A Soproni Tudatos Vezetők Klubja meghívását elfogadta és előadásával megtisztel minket:

  • Szabados Levente, aki több mint egy évtizede a mesterséges intelligencia területen dolgozik, többek között tanácsadóként, egyetemi tanárként (Frankfurt, Párizs, Heidelberg), kutatásvezetőként és a Neuron Solutions Kft. technológiai igazgatójaként. Nem utolsó sorban a KÜRT Akadémia AI Technológia képzésének vezetője.
  • Benyovszky Máté AI for Business szakembere az Integritás Hatóság munkatársa (twitter: AI szakértő, mesterséges intelligencia mikroblog)

A rendezvény időpontja: 2023. augusztus 31. csütörtök 16 óra

 

A várható nagy érdeklődésre való tekintettel a jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk fogadni a titkarsag@sopronikamara.hu e-mail címen.