Üdvözöljük a

Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! Infokommunikációs technológiai szemléletfejlesztő rendezvény volt Sopronban

honlapján!

-

Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! Infokommunikációs technológiai szemléletfejlesztő rendezvény volt Sopronban

Szerző: Név admin24@uzletahalon.hu | 2016. október 14.

A Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! elnevezéső projekt keretében Információs Nap került megrendezésre városunkban a Soproni Kamara szervezésében.

A projekt és a rendezvény célja a vállalkozások digitális felkészültségének javítása, és ezzel versenyképességük fejlesztése a különféle informatikai és infokommunikációs eszközök, módszerek, alkalmazások bevezetésének és használatának ösztönzésével.

A rendezvényen a szakmai előadások keretében számos aktuális vállalati informatikai témát hallgathattak meg a résztvevők, valamint fórumbeszélgetésre került sor az előadókkal, ahol gyakorlati kérdéseket vitattak meg a hallgatóság bevonásával.

Az előadók által képviselt vállalkozások a rendezvény keretében kiállítóként is megjelentek kisebb standokkal, ahol kötetlenebb formában várták az érdeklődőket.

A Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! című projek keretében a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara egy további Információs napot is szervez várhatóan 2017. év elején.

 

További információ a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon érhető el, illetve a következő eseményre 2016. november közepétől regisztrálhatnak az érdeklődők az említett honlapon.

 

Győr-Moson-Sopron megyei IKT tanácsadók:

Koncz Róbert elérhetőség: koncz.robert@ginop-mkik.hu     20/951-6696

Rácz András Elemér elérhetőség: racz.andras.elemer@ginop-mkik.hu    30/957-6722