Üdvözöljük a

Nemzetközi Adó- és Vámkonferencia

honlapján!

-

Nemzetközi Adó- és Vámkonferencia

Szerző: Név admin24@uzletahalon.hu | 2017. február 17.

A Vám-, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége 5. alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Adó- és Vámkonferenciát Debrecenben.
A konferencia az adózás, aktualitásai mellett az EKAER hatásaival, más szakterületek (folyószámla, végrehajtás) kapcsolatával, kockázatkezelésével, illetve jövőjével kapcsolatos témakörök tárgyalásával kezdődik. A résztvevők tájékoztatást kapnak a NAV támogató eljárásáról, valamint arról is, hogy az Uniós Vámkódex hatályba lépését követően hogyan alakulnak az új vámhatósági szerepek.
A konferencián résztvevő külföldi vámhatóságok képviselőitől tájékoztatást kaphatnak a résztvevők a szomszédos országokban lévő új és a bevezetésre váró vámhatósági és EKAER-t érintő szabályokról.

Természetesen nagy hangsúlyt kap a 2017. április 1-én hatályba lépő új jövedéki szabályozás is. A NAV KI Jövedéki Főosztály szakértő munkatársai választ adnak a jövedéki szekció ülések keretében többek között arra is, hogy a kinek, mikor és milyen változásokat okoz a mindennapi tevékenységében az új jövedéki szabályozás és ez milyen adatszolgáltatási és biztosítéknyújtási kötelezettségekkel jár? Az előadások természetesen érintik a dohány-szabályozással kapcsolatos változásokat, illetve az új jövedéki szabályozás informatikai kérdéseit is.

A jelentkezési lap letölthető:http://www.vjaszsz.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=198:v-nemzetkoezi-ado-es-vamkonferencia-debrecen&catid=7&Itemid=110&lang=hu

Szakképzéssel kapcsolatos jogszabályok