Üdvözöljük a

Összefogás-helyben

honlapján!

-

Összefogás-helyben

Szerző: Név admin24@uzletahalon.hu | 2022. augusztus 29.

 

 

 

Mottó: Ha szükséged van valamire, elsőként nézz körül az utcádban, majd a városodban, végül a megyédben és ha sehol sem találod, akkor tedd fel a kérdést magadnak, hogy kell-e igazán...

 

 

 

Az elmúlt időszak rávilágított arra, hogy sok esetben a helyi lehetőségek igénybevétele a célravezető és nem az akár több ezer kilométerre lévő, bizonytalan üzleti partnerek keresése. A Soproni Kereskedelmi és Iparkamara egy új kezdeményezésével a változó üzleti környezethez próbál segítséget nyújtani a soproni vállalkozásoknak. Tervezett kamarai on-line platformunkhoz hasonló „adatbázisok” már működnek nagyvállalati és globális vagy uniós szinten. Mi abban segíthetünk Önöknek, hogy megtalálják a helyi partnereket a helyi igényeikhez.

 

Platformunk támogatja a körforgásos gazdasági modell mind szélesebb megismertetését és használatát is, ahol a cél az egyszeri fogyasztás helyett a termékek élettartamának meghosszabbítása.

 

A vállalkozások két irányból is igénybe vehetik a platformot:

-        Eladásra / bérlésre kínálhatnak árut, erőforrást

-        Bérbe adhatják felesleges raktár / gyártási kapacitásaikat

illetve:

-        Jelezhetik nyersanyag / termék / szolgáltatás / munkaerő igényüket

-        Közös munkához /pályázathoz / kereshetnek partnert

 

A tervezett on-line piactér használata ingyenes lenne, a rendszer végleges megtervezése és kivitelezése a megfelelő számban kitöltött kérdőívek feldolgozása után indulna.

Amennyiben az Ön vállalkozásának is hasznos lenne a fent vázolt lehetőség, kérjük töltse ki az alábbi kérdőíve 2022. szeptember 20-ig! 

 

https://forms.gle/Ftf5MENNkwG3mVFQA

 

Válaszai véglegesítéséhez, kérjük kattintson a küldés gombra.

 

 

Köszönjük idejét és közreműködését!